ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Брави. Заключващи системи. Обков

 

Красотата, която ръцете ежедневно докосват!

Свобода на избора, която създава завършеност в интериора


Всеки ден, дори без да се замисляме, много, много пъти се докосваме в съвсем буквален смисъл до дръжките на вратите, през които преминаваме. Възможно е дори и да не обръщаме внимание как изглеждат, стига да са изпълнили предназначението си – да отворят преградата, която е застанала на пътя ни.

Но всяка врата, независимо от материала, от който е изработена, притежава своята функционална украса – дръжката, която не само служи за отварянето й, но и за цялостната завършеност на интериорното решение на всяко помещение.


    В сферата на интериорния обков за врати линията между  модерното и креативно творчество и повторението на класическите форми е много тънка. Класическите линии в обкова за врати винаги ще имат своите почитатели, но за хора, които харесват промяната, новото, различното, което импонира на бързо променящия се и динамичен свят, са новите линии в интериорния дизайн на дръжките за врати.

Линии и форми, които да съответстват на модерните интериорни решения, или форми, носещи непреходната красота на античността – изборът е винаги индивидуален.

Кликнете върху изображението, за да го видите в голям формат¬

При всички положения дръжката на една врата трябва да съответства на избрания интериорен стил на всяка  стая. Възможно е вратите на различните помещения да имат различни дръжки, та дори и да са различни отвътре и отвън.

Вярно е, че поради динамичния си напрегнат начин на живот много хора подценяват факта, че интериорната врата и обковът към нея трябва да отговарят на интериорната концепция на жилището. Но в наглед дребните детайли всъщност се крие тайната за постигане на завършеност и хармония.

Невероятно богата гама архитектурен обков и дизайнерски модели дръжки предлага компанията „Интеза“, която  внася, дистрибутира и осигурява сервиз на заключващи системи и аксесоари вече 15 години на нашия пазар.

Фирмата, отдавна наложила се като лидер в своята област у нас,  дистибутира продуктите на световно известни производители в областта на обков за врати като FMN Martinelli, Arieni, Cottali, Ghidini, Abloy и др.


За утвърдения италиански производител FMN Martinelli работят световно признати дизайнери като KarimRashid, MauroRonchi, SandroSantantonio, StudioHotLab. Някои от моделите, които представяме, са в наличност в складовата база на Интеза, а други се доставят по предварителна поръчка.

За всички, които ценят нестандартното, е особено подходяща новата колекция от интериорни дръжки за врати Change на dnd (diffusione nuovo design), част от италианската компания FMN Martinelli.

Това е дръжка за врата, чиято идея е да не бъде никога еднаква и да може да се трансформира лесно във всеки един момент в зависимост от интериора и предпочитанията на собственика. Състои се от два компонента - тяло от масивен месинг и захващаща част, която лесно може да се сменя с други елементи със същата форма, но с различни цветове и мотиви.

Сменяемата част може да бъде с 14 различни мотива, а в допълнение, тялото - със 7 традиционни покрития, използвани за масивен месинг. Това са месинг, сатениран месинг, сатениран хром, сатениран никел, бяло/ черно лакиран месинг, както и съчетания месинг + сатениран месинг, хром + сатениран хром.

Цветовата гама е в две основни направления. Едното е изцяло решено в различни геометрични комбинации на черно и бяло, а другото - в различни цветове. Розетката е с размери 52 мм за обикновен ключ и може да бъде кръгла или квадратна също в хром или месинг.

С тези дръжки, както и с пълната гама модели всеки, който цени красивото и различното,  може да се запознае, закупи или поръча по каталог във всеки един магазин на компания “Интеза”.

Изключителното разнообразие от модели дръжки може лесно да отговори на всяко изискване и вкус,  тъй като тези продукти се вписват перфектно във всяка среда на обитаване.

Изкусителни, с чувствени линии или еклектични комбинации, вариращи между строгостта на геометрията и разточителния разкош на форма и материали, ергономичност и функционалност, дръжките са онзи детайл, чрез който се постига персонализиране и повишаване силата и стойността на интериорното решение.


За повече информация и контакти:

ИНТЕЗА ООД
гр. София, ул. Кукуш №1
тел.: 02/ 8211425, 8211445, 8211446; Факс: 02/ 8211347
е-mail:info@intesa.bg

www.intesa.bg

Заключващи системи

 

 

 

 

Брави. Заключващи системи. Обков

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Спестяващи пространство системи за интериорни врати от “Интеза” ООД

Красотата, която ръцете ежедневно докосват!
Свобода на избора, която създава завършеност в интериора

No-Ha® - невидимата брава-дръжка и скрити панти KUBICA

Домашни сейфове за вграждане и открит монтаж от Интеза

Решения за сигурност от 21 век представени от Интеза

Безгрижният контрол на достъп в жилищата

Нови решения за защита и сигурност от Интеза ООД

 

 

 

 

 

Биокамина - стояща
277,7 лв.

 

 

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

 

БРАВИ
ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama