ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Брави. Заключващи системи. Обков

 

Спестяващи пространство системи за интериорни врати
от “Интеза” ООД

Нови елегантни варианти за ограничени пространства

Факт е, че всички българи се стремят да живеят в собствен дом, но също така е факт, че по различни причини предпочитаните нови жилища са твърде малки като квадратура. Това неизбежно налага търсене на компромисни варианти за организация на пространството с цел неговото спестяване така, че да не бъде по никакъв начин за сметка на функционалността. Но всъщност, не само при жилищата ново строителство в редица случаи се налага съобразяване с размерите на помещенията.

В зависимост от разположението, квадратурата и редица архитектурни особености, понякога се оказва, че в дадена стая не може да се разположи вече избраната конфигурация от мебели, тъй като вратата пречи! Или по-скоро начинът й на отваряне. Да, възможно е вместо навътре, тя да се отваря навън, към коридора например, но не винаги това е лесното решение по други обективни причини.

Познат вариант са, но също с известни уговорки, плъзгащите врати. Има и още по-елегантни решения, предлагани от Интеза ООД на нашия пазар, и това са системите механизми за интериорни врати с приплъзване или вграждане в гипсокартонен джоб.

Системи за отваряне на интериорни врати с приплъзване

Механизмът Celegon S40 за отваряне с приплъзване е нова иновативна технология, предназначена за приложение към широка гама размери на интериорни врати. Предимствата на системата CELEGON S40 са много, но най-важната е, че предлага възможност за двойна посока на отваряне, което се извършва винаги в посоката на движение на лицето.

Това спестява значително място при ограничените пространства, а и разрешава конфликта между удрящи се едно в друго крила на близко разположени врати. Движението на врата с механизъм Celegon S40 е много леко и лесно.
Системата Celegon S40 се предлага в следните размери: 
А=840 мм, B=1000 мм, C=478 мм
А=890 мм, B=1050 мм, C=528 мм 

Кликнете върху изображението, за да го видите в голям формат¬

Система KIT FUTURA за плъзгаща врата в гипсокартонен джоб

Вграждането на плъзгаща врата в гипсокартонен джоб в стената е елегантно и много функционално решение за спестяване на пространство.

Комплектът FUTURA на Krona (Koblenz) Италия съдържа конструкцията, релсата, колелата и стопер–системата механизъм за изграждане на плъзгаща  врата в гипсокартонен джоб с дебелина 10 см.

Комплектът многократно превъзхожда наличните подобни комплекти на пазара с: - лесен и бърз монтаж; монтаж от 1 работник; стабилна конструкция; здраво прикрепване към гипсокартона; висока устойчивост; възможности за регулация; възможности за едновременно отваряне на две крила; отлична шумоизолация

Предлага се в различни размери в складовата база на “Интеза” ООД.

Дръжка KUADRA  - за едностранно заключване на плъзгащи врати

Новата дръжка KUADRA на Koblenz Krona SpA е продукт, който може идеално да се съчетае с комплект за плъзгаща врата KIT FUTURA.

Това е уникален модел дръжка с или без брава като бравата позволява заключване на помещението (спални, дрешници, бани и т.н.) само отвътре, посредством натискане на дръжката в средата.

Отличава се с  модерен минималистичен дизайн и е подходяща за дървени плъзгащи врати. Дръжката се захваща и заключва само с едно движение като е нужен съвсем лек натиск.

Оборудвана е с устройство, което позволява аварийно отваряне от външната страна. Притежава и опция за вътрешна LED светлина - за лесно намиране на дръжката през нощта. Предлага се с 2 вида покритие: сатениран хром и месинг.

Врати хармоника –  за максимално усвояване на наличното пространство

“Интеза” ООД предлага и PVC врати-хармоника в богато разнообразие от размери и цветове на италианския производител Roverplastik.

Високото качество на вратите и издръжливите връзки и плъзгачи позволяват дълготрайно и максимално усвояване на свободното налично пространство във всяко интериорно решение.

Фирмата притежава собствен цех за сглобяване на модулни модели и пакетаж в гр. София.

 


За повече информация и контакти:

ИНТЕЗА ООД
гр. София, ул. Кукуш №1
тел.: 02/ 8211425, 8211445, 8211446; Факс: 02/ 8211347
е-mail:info@intesa.bg

www.intesa.bg

Заключващи системи

 

 

 

 

Брави. Заключващи системи. Обков

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Спестяващи пространство системи за интериорни врати от “Интеза” ООД

Красотата, която ръцете ежедневно докосват!
Свобода на избора, която създава завършеност в интериора

No-Ha® - невидимата брава-дръжка и скрити панти KUBICA

Домашни сейфове за вграждане и открит монтаж от Интеза

Решения за сигурност от 21 век представени от Интеза

Безгрижният контрол на достъп в жилищата

Нови решения за защита и сигурност от Интеза ООД

 

 

 

 

 

 

Биокамина - стояща
277,7 лв.

 

 

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

 

БРАВИ
ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama