ЖИЛИЩА
    СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

за покрива

Керемиди

Protector

от Bramac

Ново поколение покривно покритие


Новият революционен продукт керемиди Protector® на Брамак е вече на българския пазар.

Керемидите Protector®  са създадени в резултат на многогодишни проучвания и тестове в изследователския център на Брамак. Новото покривно покритие предлага широкоспектърна защита на дома и хората от атмосферни влияния, екстремни климатични условия, образуване на плесени и замърсяване. 

Керемиди Protector® от Брамак са незаменима с това, че предлагат вече не 3, а цели 5 защити:

1. Повишена защита срещу замърсяване на повърхността на покрива;
2. Повишена защита срещу образуване на мухъл и плесени;
3. Повишена защита срещу суровите екстремни метеорологични условия;
4. Повишена защита срещу вредните климатични условия;
5. По-дълготраен цвят на повърхността.


 „Глобалното замърсяване и климатичните изменения ни подтикнаха да създадем изцяло нов и високотехнологичен продукт, който да е адекватен на световните промени, и това е Protector®. Той се налага на европейския пазар много успешно вече повече от 10 години и сега го въвеждаме в България, Македония, Албания и Косово. Новата технология на системата се състои от повече пластове, които предпазват от невидимите агресори като киселинен дъжд или отпадъчните газове от промишлеността и автомобилите. Повишава се защитата и срещу образуването на мухъл и плесен. При дъждовно време, натрупания прах се отмива, благодарение на наночастиците” обясни Елеонора Маркова, маркетинг мениджър на „Брамак покривни системи”

Керемиди Protector® са с уникална покривна повърхност, изработени по най-модерни технологии. Те са  изградена от 3 слоя, всеки от които изпълнява определена роля, за да се гарантира 5-кратната защита на покрива. Най-външният високотехнологичен слой се състои от наночастици, които са толкова малки, че се нанасят 5 000 пъти върху дебелината на косъм. Те образуват хидрофилно покритие от външната страна, което поради ниското сцепление пречи на замърсяващите частици да се задържат.

Керемиди Protector са с уникална покривна повърхност

Покритието е устойчиво на ултравиолетови лъчи и е незабележимо. Ефективно се предотвратяват промените в цвета и варовиковите наслоявания. Киселини и луги също не въздействат върху повърхността. Силициевите частици се свързват невидимо с керемидата и я предпазват от органични и неорганични замърсявания. Дъждът измива мръсотията, напр. прах, цветен прашец, автомобилни и промишлени отработени газове, наслоявания, основи и киселини. 

Замърсяването на повърхността на покрива е сериозен проблем, който води до ускорено разрушаване на материала на покрива, неестетичен външен вид и до натрупването на вредни и опасни за човешкото здраве вещества.

Според евродоклада „Европейска околна среда – състояние и перспективи 2010" /SOER/  22% от населението в България диша въздух с наднормено съдържание на азотни и серни окиси, озон и други вредни вещества, докато за населението на другите европейски държави този процент е едва 5.9%». Годишно всеки българин поема в дробовете си над 55 микрограма канцерогенни прахови частици. 
       

 

 

Покрив БРАМАК

 

 

 

 

за покрива

 

 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Покривна система

Покривна система Брамак

Ремонт на покрив с Брамак

Видове покривни покрития

Керемиди. Основни видове


 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama