ЖИЛИЩА

Обзавеждане За кухнята Мебели


Обзавеждане според вашите идеи и предпочитан
дизайн от ПРО МЕБЕЛ

Комфорт, стил и индивидуалност!

 

Конфекцията е хубаво нещо – влизаш в магазина, избираш, мериш и при добър късмет, си тръгваш с нов тоалет!

Гордо разхождаш новата придобивка по улиците, представяш се в цялата си прелест на компанията с приятели, с които имаш среща в елегантно ново заведение и ...о, ужас, на съседната маса виждаш същото творение, но разхождано от някой друг!

Да, с предимствата и недостатъците на масовото производство както на  дрехи, така и на жилища, а най вече, и на мебели, сме се срещали всички по един или друг повод. Вярно, не можем да очакваме, че жилищата, въпреки старанията на архитектите, ще бъдат проектирани по наш вкус и предпочитания – това се случва единствено при еднофамилните къщи, но не и в големите жилищни сгради.

Ако искаш да си различен, за модните линии и бутикови изпълнения също се грижат дизайнери, на чиито услуги можеш да разчиташ, когато много държиш да се отличаваш от масовката.

А при мебелите – да, стигнахме най-после и до темата, която ни вълнува -  мебелите по поръчка!

Трябва съвсем честно да отбележим, че серийното производство на мебели има своите предимства, а индивидуалният характер на всяко жилище идва от интериорното оформление и най-вече от декорацията.

Но в редица случаи, не само от стремеж към оригиналност, но и поради чисто конструктивни причини, много жилища няма как да се обзаведат със стандартни мебели, защото пространствените решения на помещенията не го позволяват.

След дълги размисли и неуспешно издирване на точните мебели, в крайна сметка се налага да се потърси специалист, който да “произведе тоалет по мярка” за дневната, спалнята, детската стая или кухнята.

И настава времето за лов на идеи - кой,  как и кога ще произведе най-комфортното и функционално обзавеждане за жилището с нестандартно проектирани помещения...

Подобен сценарий е познат на мнозина, но това не е единствената причина за обзавеждане на жилищата с мебели по конкретни размери – в много случаи собствениците се стремят да реализират мечтите си, чиито еквиваленти не откриват на иначе толкова богатия на предложения мебелен пазар.
Ако сте в една от двете цитирани по-горе ситуации, ние имаме вече един готов отговор – ПРО МЕБЕЛ.


 

ПРО МЕБЕЛ  е българска фирма с основна дейност изработка на мебели по поръчка за дома, офиса и хотела. Компанията вече 15 години произвежда корпусна мебел и цялостни интериорни решения за частни жилища, офиси, заведения и хотелско оборудване по индивидуални параметри.

Фирмата предлага изработването на индивидуални проекти на отделните модули, както и проекти за комплексно обзавеждане на помещенията в зависимост от изискванията на клиента, големината на помещението и функционалността на пространството. Производството на качествени мебели по конкретни проекти, размери и дизайн дава възможност да се оползотвори максимално пространството и да се изрази уникалната същност на всяко едно помещение – това е творческото кредо, определящо изцяло  работата на екипа от специалисти на ПРО МЕБЕЛ.

Професионалните решения,  предлагани от дизайнерите на фирмата са базирани на идеята за комфорт, удобство и  предпочитан стил на обзавеждането.

Всяка идея на клиента, независимо дали става въпрос за цялостно или частично обзавеждане за кухни, трапезарии, детски, спални, дневни, антрета, хотелско, офисно оборудване или обзавеждане за търговски обекти, ПРО МЕБЕЛ има възможност да реализира.

Фирмата  осигурява напълно цялостно обслужване на клиентите –  проектиране, производство, доставка и монтаж. Всички поръчки се изпълняват качествено и в договорения срок.

Мебелите се изработват от австрийски и немски плоскости. Използваните при производството материали  са изключително висококачествени, което гарантира  дълъг живот и устойчивост на изделията. Съчетаването на различни плоскости, ПДЧ, МДФ, дърво, ПВЦ, алуминиеви профили, камък, стъкло и др., позволяват изпълнението на нестандартни решения и разнообразни модели за всеки стил и интериор.


Използваният мебелен обков е на фирми Hettich, Blum, Hafele. Разнообразието от варианти за отваряния и дизайн на обкова дават по-голяма свобода в проектирането и съчетаването на красиви естетически идеи и удобство.

ПРО МЕБЕЛ работи в партньорство с едни от водещите дистрибутори на  ЛПДЧ и MDF плоскости, електроуреди, матраци, подматрачни рамки и всичко необходмо за обзавеждането от малки до комплексни интериорни решения.

Производствената база на фирмата разполага с професионален екип от квалифицирани мебелисти, а изработката на мебелите се характеризира с високо качество и прецизност.

 

Кликнете върху изображенията, за да ги видите в голям формат>>>

 

Предложението на фирма ПРО МЕБЕЛ към всички, които очакват да видят реализирани своите идеи за модерно, красиво и функционално пространство с подчертана индивидуалност, е: европейски стандарт на производство,  проектиране и  дизайн!

 

За контакти:

ПРО МЕБЕЛ

тел.: 0888 326 826, 0888 97 17 70, 08844 222 73, e-mail: pro_mebel@yahoo.com

Вижте страницата ни във Facebook...

 

Вижте каталог на фирма ПРО МЕБЕЛ в PDF...


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

Обзавеждане За кухнята Мебели

 

  

 

 

Покривни прозорци

Стъклени тухли

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Биокамина - стояща

Биокамини

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

 

 


 


  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

Ремонт на баня
Лепене на фаянс и теракот

 

 

СТРОИТЕЛСТВО НА КЪЩИНад 150 идейни проекти