ЖИЛИЩА

Ново строителство на жилищна сграда Нова жилищна сграда Нова жилищна сграда
Жилищна сграда с магазини и гаражи - ул. "Гюешево" №73 Жилищна сграда с магазини и гаражи - ул."Киевска"

Ново строителство от Идея Билдингс
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ БЛОГ

« НОВО СТРОИТЕЛСТВОЖилищни сгради с офиси, магазини и подземни гаражи - бул. "България"

 

Представяме един от новите проекти на строителна компания „Идея Билдингс“, който е за две жилищни сгради, първата от които е със степен на завършеност кота +-0,00, а строежът на втората стартира през средата на 2016 г.

Двете луксозни жилищни сгради с офиси, магазини, гаражи, подземни гаражи и трафопост се намират в
кв. Манастирски ливади - Запад, гр. София, с административен адрес на ул. „Акад. Илчо Димитров“ -
 в непосредствена близост до бул. „България“.

 

IDEA BUILDINGS
Ново строителство на жилища

Сградите са проектирани в класически стил. Разположени са на достатъчно разстояние от булеварда, за да осигурят максимално тиха и комфортна среда за обитаване, а същевременно с това предоставят лесен и удобен достъп до една от най-бързите артерии към центъра на София.

Районът се отличава с отлична инфраструктура, разнообразен транспорт и е в непосредствена близост до МОЛ България, хипермаркет  Била България, МБАЛ Света София.

Във функционално отношение сградите са предвидени за жилищно строителство с офиси, магазин, гаражи и подземни гаражи. Нивата са усвоени както следва:

На сутеренния етаж (кота ˗ 3.45) е разположен общ паркинг с 28 паркоместа, като към всички е осигурена прилежаща зона за маневриране и рампа. На това ниво са проектирани още 39 мазета, обслужващи нуждите на апартаментите.
Вертикалните комуникации са асансьор и стълбищна клетка, както и рампа, обслужваща нивата от ± 0.00 до ˗ 3.45.

На партерния етаж ( кота ± 0.00) са разположени: проход, обслужващ надземните и подземни гаражи, вход с преддверие към жилищната част, място за охрана, 10 офиса, 1 магазин, 5 двойни гаража, както и стълбищна клетка с асансьор.

От първи до седми етаж са разположени по: 2 тристайни, 3 двустайни апартамента и 1 ателие, както и стълбищна клетка с асансьор.

На 8-ми жилищен етаж са разположени: 1 мезонет с изход на кота +26.25, на която има кухненски бокс, баня и тераса; 2 двустайни апартамента, 1 едностаен апартамент и едно ателие, както и стълбищна клетка с асансьор.

Квадратурите на апартаментите вижте тук!

Стартиране на строителните работи 1-ва сграда: края на  2015 г.

Снабдяване на сградата с разрешение за ползване: края на  2017 г.

 

Как да закупя апартамент в жилищна сграда "бул. България" ?

При проявен интерес към някой от обектите в сградата,  се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа  при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор (който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството) до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В случай, че имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най-актуалните оферти на търговските банки и заедно ще обсъдим и изберем най-доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

 За запитвания и контакти:

„ИДЕЯ БИЛДИНГС“

Гр. София, бул. „Цар Борис III“ №144
Тел.: 0 894 304 306


e-mail: idea.building@gmail.com

www.idea-bg.net

 

« Ново строителство

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 

НОВИНИ

 

 

 

 

 

 © 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama    Политика на поверителност.