ЖИЛИЩА

Ново строителство на жилищна сграда Нова жилищна сграда Нова жилищна сграда
Жилищна сграда с магазини и гаражи - ул. "Гюешево" №73 Жилищна сграда с магазини и гаражи - ул."Киевска"

Ново строителство от Идея Билдингс
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ БЛОГ

« НОВО СТРОИТЕЛСТВОЖилищни сгради с подземни гаражи "Студентски град"

 

Представените две жилищни сгради с подземни гаражи в кв. „Студентски град“ на столицата са поредният нов проект на строителна компания „Идея Билдингс“.

Едната от сградите, която по проект се води „2-ра сграда“, е вече в строителство и със степен на завършеност кота +3,20 м, а строежът на другата сграда, по проект „1-ва сграда“ стартира в средата на 2016 г.

 

IDEA BUILDINGS
Ново строителство на жилища

Сградите се намират непосредствено до Национална Спортна Академия на ул "проф. Иван Странски". В архитектурно отношение те се отличават със стилно модернистично излъчване, съобразено с аудиторията от млади хора, живеещи в района.

Модерната архитектурна визия на сградите се отразява и в тяхната  функционалност. И двете сгради цветово са решени с бяло-сива силикатна мазилка и тъмна дограма, като основен акцент са асиметричните прозорци по всички етажи и на всички жилищни единици.

Във функционално отношение сградите са предвидени за жилищно строителство с подземни гаражи. Нивата са усвоени както следва:

На сутеренния етаж (кота ˗ 3.60) е разположен общ паркинг с 22 паркоместа, към всички е осигурена прилежаща зона за маневриране и рампа, също така са проектирани и 7 мазета, обслужващи нуждите на апартаментите. Вертикалните комуникации са асансьор и стълбищна клетка, както и рампа, обслужваща нивата от ± 0.00 до ˗ 3.60.

На първи жилищен етаж са разположени: входно предверие, охрана, помещение за общи нужди, 4 тристайни, 2 двустайни апартамента и 2 ателиета, както и стълбищна клетка с асансьор.

От втори до пети жилищни етажи са разположени по 4 тристайни, 2 двустайни апартамента и 4 ателиета, както и стълбищна клетка с асансьор.

На 6-ти жилищен етаж са разположени: 2 тристайни и 4 двустайни апартаменти.

Квадратурите на апартаментите вижте тук!

 

Стартиране на строителните работи „Сграда 2“м. септември  2015 г.

Снабдяване на сградата с разрешение за ползване „Сграда 2“ м. септември 2017 г.

Стартиране на строителните работи „Сграда 1“ - средата на  2016 г.

Снабдяване на „Сграда 1“ с разрешение за ползване - средата на 2018 г.

 

Как да закупя апартамент в жилищна сграда „Студентски град“?

При проявен интерес към някой от обектите в сграда ”Студентски град“, се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа  при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор (който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството) до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе върху цената на избрания апартамент, тя остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В случай, че имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най-актуалните оферти на търговските банки и заедно ще обсъдим и изберем най-доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

 За запитвания и контакти:

„ИДЕЯ БИЛДИНГС“

Гр. София, бул. „Цар Борис III“ №144
Тел.: 0 894 304 306


e-mail: idea.building@gmail.com

www.idea-bg.net

 

« НОВО СТРОИТЕЛСТВО

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 

НОВИНИ

 

 

 

 

 

 © 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama    Политика на поверителност.