ЖИЛИЩА

» отопление


Нови серии отоплителни тела на отлични цени от  "КОРАДО" АД


Чешкото дружество "КОРАДО" е сред първите световни производители на стоманени отоплителни тела, чието високо качество е познато на вече 25 милиона клиенти по целия свят.  В основата на производствената програма на дружество "КОРАДО" АД стоят панелните отоплителни тела РАДИК, тръбните отоплителни тела (лири) КОРАЛУКС и дизайнерските отоплителни тела КОРАТЕРМ.

Чешкото дружество "КОРАДО"

В момента новият завод на "КОРАДО" АД по своето технологично оборудване и организационна структура е най-модерният завод за производство на радиатори в Европа.

„КОРАДО” АД получава през 1997 год. сертификат ISO 9001, а също така притежава сертификат ISO 9001:2008

От м. март 2011 г. „КОРАДО” АД представя на българския пазар новата си колекция от тръбни отоплителни тела за баня (лири) -  три нови продуктови серии на отлични цени, които покриват изцяло изискванията на всички целеви групи.

Качествата и предимствата на отделните серии са съобразени с изискванията на клиентите и се основават на дълъг опит. Още самите наименования на сериите – COMFORT, CLASSIC и STANDARD – ясно показват в какво се състои предимството на всяка от тях.

KORALUX COMFORT

Луксозните тръбни отоплителни тела KORALUX COMFORT са проектирани с максимална топлинна мощност, която се гарантира от добре измислената конструкция.

Комфортните модели, които се предлагат в тази поредица изпълняват изискванията и на най-взискателните клиенти – серията включва 88 разновидности на дължини и височини.

Продуктите се предлагат в два варианта на изпълнение – с прави или огънати тръби, двата със странично или модерно централно свързване. За още по-голямо удобство телата могат да бъдат снабдени с комплект за електрическо отопление.

KORALUX CLASSIC

Най-харесваните тръбни отоплителни тела главно поради отличното съотношение цена - мощност.

Финансова достъпност за отлична топлинна мощност и качество, 88 разновидности на дължини и височини.

И при тази поредица може да се избира между два варианта – с прави или огънати тръби, с възможности за странично и централно свързване.

KORALUX STANDARD

Тази серия включва и най-малкото тръбно отоплително тяло на пазара.

С широчина само 40 см е идеално за малки бани или като алтернативно тяло, подходящо за комбиниране с друг тип отопление като напр. подово.

Серията е разработена в 12 разновидности на дължини и височини.

Всички лири KORALUX са съобразени с изискванията на клиентите. Освен на външния вид е обърнато внимание и на широките възможности за използване и свързване към съществуващото отопление на обектите, вариантите на стандартно и модерно централно свързване се подразбират.

Същото важи и за комбинативността им с комплекта за електрическо отопление или следваща възможност е вариантът за пряко елетрическо отопление с телата на „КОРАДО”. Цветовата палитра на изпълнение може да бъде съобразена изцяло с всеки интериор.
RADIK KLASIK - R - Панелно отоплително тяло за реконструкция

Моделът RADIK KLASIK – R е панелно отоплително тяло в изпълнение KLASIK, подготвено за бърза подмяна на глидерните чугунени или стоманени радиатори със свързваща стъпка 500 mm.

Височината H = 554 mm гарантира безпроблемния му монтаж на мястото на стария радиатор. Позволява ляво или дясно странично свързване към отоплителната система и по конструкция е предназначено за отоплителни системи с принудителна или самоволна циркулация.

Широкият асортимент от типове RADIK KLASIK - R позволява да се избере най-подходящата за конкретен вариант дължина. Всички отоплителни тела се доставят с: обезвъздушител, тапа, решетка, странични капаци, необходимия брой конзоли. Гаранция 10 години.

RADIK KLASIK – R
бе отличен със златен медал на есенния Международен Технически панаир - гр. Пловдив, 2010 г.RADIK MM - Иновативно отоплително тяло с централно долно свързване

Модел RADIK MM представлява панелно отоплително тяло без вентил, което позволява модерно долно централно свързване към отоплителната система с принудителна циркулация.

Уникалното конструктивно решение различава RADIK MM не само от конкуренцията, но и от отделните традиционни модели RADIK. Гаранция 10 години.

 

Дизайнерски радиатори  КОРАТЕРМ® 

Отоплителните стени KORATHERM са нов продукт, който разширява портфолиото на дизайнерските тела, произвеждани от "КОРАДО". Асортиментът на производствената поредица KORATHERM се състои от пет основни модела.

Линеарно, хоризонтално или вертикално ориентираните отоплителни профили създават конструктивно няколко типа. Предлаганата цветова гама заедно с вариабилното решение за свързване на тези тела към отоплителната система изпълнява изискванията и на най-взискателния клиент.
Отоплителните стени KORATHERM се предлагат в основен цвят бял като при поръчка се произвеждат и в други 23 цветови нюанси.

KORATHERM хоризонтал KORATHERM вертикал
За повече информация и контакти:
 

За контакти и повече информация:
КОРАДО - България АД,
гр. Стражица, 5150, ул. "Гладстон" №28;
тел.:06161 / 42-45
факс:06161 / 42-42
e-mail: info@korado.bg

www.korado.bg


 

Продукти за отопление на жилището >>>

 

 

 

» отопление

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama