ЖИЛИЩА

  РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Пречиствателни станции

                  С грижа към околната среда:

Пречиствателни станции GRAF от „ПИ Трейд” ООД

„ПИ Трейд” ООД работи в сферата на опазване на околната среда като реализира проекти за пречиствателни станции на къщи, хотели, комплекси и малки населени места, както и реализирането на проекти за слънчево-енергийни системи, изпълнени чрез вакуумно-тръбни слънчеви колектори.
      Пречиствателните станции, които „ПИ Трейд” ООД  предлага, са подходящи за пречистване на битови и промишлени отпадъчни води. Съчетани със системите за събиране на дъждовни води, обеззаразяване, отводняване, дренаж и помпени инсталации, те предлагат затворен цикъл и по-добър контрол върху използването и пречистването на водата. Портфолиото на фирмата  включва също така и резервоари, каломаслоуловители, мазниноуловители, въглеводородни сепаратори, нефтозадържатели, помпени станции и инсталации, отводнителни системи, хидрофорни системи, системи и филтри за дъждовна вода, слънчеви (вакуумно тръбни) колектори и фотоволтаични панели.

„ПИ Трейд” ООД е официален представител на „GRAF” Германия – лидер в сферата на пречистване на отпадни води с доказан опит и позната в над 30 държави по целия свят. В продължение на повече от 45 години, Otto Graf GmbH предлага висок клас полиетиленови и полипропиленови продукти на клиентите си.


Резервоари “Carat S”

        На българския пазар „ПИ Трейд” ООД вече предлага новия висок клас резервоари “Carat S”, който се произвежда в един от най-модерните заводи за пластмасови изделия в света. Серията “Carat S” на GRAF се произвежда по метод, който все още е уникален за резервоари с този голям размер. Те са направени от дурален /Duralen®/ - висококачествен материал, който е изключително твърд и удароустойчив. Процесът на инжектиране на суровия материал под високо налягане дава на продуктите несравнима стабилност и гарантира, че всички компоненти ще паснат - резултат, който не може да бъде постигнат с конвенционалните методи на производство. GRAF използва най-новите методи на производство и се прилагат най-високите стандарти за качество при производството на серията  “Carat S”. Резервоарите са изключително подходящи за подземен монтаж. Минималната степен на деформация и високата якост на материала осигуряват стабилност и дълъг експлоатационен период на резервоарите, които са с 15-годишна гаранция от производителя.

Carat S Carat S 1


Пречиствателни станции PICOBELL

ПИ Трейд” ООД  предлага на нашия пазар и пречиствателна система за отпадни води на GRAF – Picobell, която може да бъде приложена с  резервоарите “Carat S”.
Picobell предлага проста технология и в същото време висока степен на пречистване - работи изцяло без електроника, помпи и магнитни клапани. Всички процеси и движението на водата се извършват от компресор за въздух, който е компактен, с минимална консумация на енергия и седи извън резервоара. Това означава, че системата няма електрически елементи в резервоара. Стандартната конфигурация на системата се състои от 1 резервоар с 3 камери: камера 1 е за първично утаяване, камера 2 е за аерация и камера 3 за вторична утайка.


Пречиствателни станции KLARO EASY

Пречиствателните станции KLARO EASY, друг продукт на GRAF,  работят на принципа SBR – еърлифтна технология. В системата няма подвижни части. Всички процеси на движение се осъществяват от три еърлифтни помпи, които се управляват от един компресор. Той също така подава въздух на аераторния диск. Компресорът и всички други технически компоненти са поместени в компактно табло за управление, което може лесно да бъде монтирано в помещението. LCD дисплей показва работното време на отделните устройства. Всяка грешка се показва визуално и с аудио аларма. Klaro Easy бързо се адаптира към променящите се условия чрез промяна на времето на циклите. Аерацията автоматично се настройва за натоварването с „пакет удобство” +К


Дренажни системи

Ако наблизо няма река, дере, канавка или подходящо място за заустване на
пречистените или дъждовни води, тогава могат да се използват дренажните системи GRAF. Задължително е почвата, в която ще се монтират, да е с подходящи просмуквателни свойства и на достатъчно голямо разстояние от подпочвените води /най-малко 80 см./ Подходящ за отводняване на частни имоти е дренажият тунел, който може да побере 3 пъти обема на конвенционален чакълен дренаж. Един модул (11 кг) замества приблизитено 800 кг чакъл или 36 м дренажни тръби. Монтажът на дренажния тунел може да е в 1 ред, 2 реда и т.н., в зависимост от желания капацитет за съхранение.


Системи за дъждовна вода

Питейната вода е ценно богатство, което трябва да се пести не само при поредното покачване на цената й. Системите за събиране и ползване на дъждовна вода на GRAF, са решението, с което може да се намали консумацията на питейна вода с минимум 50%, благодарение на иновативни актуални технологии.

Жизнено необходимата  питейна вода е твърде скъпа за миене на тоалетните и за напояване на градините. Ето защо събирането на дъждовна вода е не само разумен, но и икономически и екологичен фактор. “ПИ Трейд” ООД предлага системи за напояване в градината Garden Jet и Garden Comfort, а системите Еco plus и Professional са предназначени за ползване и в къщата, и за напояване на градината.

 

 

 

 


Пречиствателни станции

 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

© 1994 - 2011 jilishta Product. All rights reserved. Политика на поверителност