ЖИЛИЩА

» Проекти на къщи 2009 г.


Жилищна сграда във вилната зона на гр.София
- местност ”Горна баня”

Жилищната сграда е двуетажна със сутерен. Тя е ситуирана на 3м от северната регулационна линия и на 5м от уличната регулационна линия, като улицата е от изток. Главният вход за къщата също е от изток,
както и входът за двойния гараж, предвиден в сутерена. Поради особеностите на терена, главното влизане /входното преддверие/ е търсено на междинно ниво спрямо основните коти на сградата.

Сутеренът включва: гараж за 2 автомобила, помещение за котле на твърдо гориво, санитарен възел с мивка, WC и 2 склада. Гаражът има директна връзка с коридора и стълбището за горното ниво.

ЗП - 132,00 кв.м
РЗП - 412,00 кв.мПървият етаж съдържа: просторна дневна с кът - камина, визуално обединена с трапезарията; обширен кухненски бокс с място за хранене; кабинет, коридор с вграден гардероб и санитарен възел.

От столовата се излиза на частично покрит балкон, а от дневната - на тераса. Предвижда се терасата да е покрита чрез тента с алуминиева конструкция.

Вторият етаж, който е решен като мансарден, съдържа: преддверие с вградени гардероби, голяма родителска спалня също с вграден гардероб и санитарен възел към нея с двойна мивка, вана /джакузи/, душ-
кабина и WC; 2 детски спални, кабинет и втори санитарен възел отново с двойна мивка, вана /джакузи/, душ-кабина и WC.

От родителската спалня се излиза на балкон. От кабинета и от едната детска спалня има излаз на втори по-голям балкон – лоджия.

Конструкцията на сградата е монолитна - с носещи стоманобетонови елементи: колони, греди, плочи и тухлени зидове. Покривът е мансарден, стоманобетонов с топлоизолация и покритие от шиндли.

арх.Люблена Пунчева

Архитектурно бюро “ЕВРОАРХ-2000”
арх. Люблена Пунчева, арх.Боряна Грънчарова
3D визуализации - арх. Добромир Станков
тел. 02 / 955 41 57; GSM 0888 810 837
e-mail: evroarh@abv.bg

 

 

Вижте проекта в PDF 


 

» Проекти на къщи 2009 г.

 

 

 

 

 

 

СТРОИТЕЛСТВО НА КЪЩИНад 150 идейни проекти

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama