ЖИЛИЩА

» Сглобяеми сгради

Сглобяеми къщи – лесен начин да сбъднеш мечтата си

Сглобяеми къщи от “ТЕС” – традиция в екологичното строителство


Всеки от нас мечтае да притежава собствена къща или вила, където да почива пълноценно и да се зарежда с положителна енергия и то някъде, близо до природата.


Къщата винаги е била национален приоритет на българина. Неслучайно максимата “Да построиш къща, да отгледаш дете, да посадиш дърво” винаги е била актуална и е залегнала дълбоко в народопсихологията ни.
Живеем в динамично време. Подложени на ежедневен стрес, търсещи постоянно решения на неизбежните битови и професионални проблеми, всички мечтаем да избягаме от целия  заобикалящ ни хаос и да възстановим душевния си баланс в уютната прегръдка на природата.

Търсим спокойствие извън града и предприемаме така жадуваната от повечето от нас стъпка – да построим нова или да реновираме старата къща на село. В много случаи, за съжаление,  пречка се оказват цената и организацията на сложния процес по строежа на сезонната къща или вила.

Но когато човек силно желае да постигне мечтите си, винаги има начини. В днешно време има много варианти да притежаваш къща извън града – стига да имаш вече парцел или финансовата възможност да се сдобиеш с такъв. Тогава решението е просто – сглобяема къща.

 Сглобяемите къщи на фирма “ТЕС” могат да задоволят претенциите на всеки потребител – и като функция, и като цена. Фирма “ТЕС” е на пазара от 1999 год. с производствена база в сърцето на Средна гора – гр. Панагюрище. Сглобяемите и дървените къщи стават все по-актуален и перспективен избор за нашия пазар Този вид строителство, традиционен за много части на Америка, Европа и Азия, печели доверието и на все повече българи.

Фирма “ТЕС” е специализирана  в проектирането и производството на сглобяеми къщи, бунгала и вили.

Представяме само част от  богатата номенклатура, включваща  различни модели – като квадратура, разпределения и цена. Екологични, практични и естетични, някоя от тези сглобяеми къщи може да стане вашия оазис за отдих - далече от стреса в шумния град.

 

Сглобяема къща K78

 

Сглобяема къща K112

 

Сглобяема къща K142

 

Сглобяема къща K36


 

Бунгало B48А за оборудване на  градината край къщата, също може да се доверите на  проектантите на фирмата - за изготвянето на индивидуални проекти според съответните изисквания.

“ТЕС” е специализирана и в изграждане на  паркови и градински съоръжения като: катерушки, детски игрални комплекси за физически и дидактични игри, пързалки, люлки, пейки, беседки, перголи, дървени кострукции.


Основните принципи, които се следват при проектирането и изграждането на детски площадки, е на 1-во място - осигуряване на безопасна игра.

Детските площадки, които изгражда фирма “ТЕС”, са съобразени и отговарят изцяло на изискванията, регламентирани с Наредба 1 от 12.01.2009 год. за устройство и безопасност на детските и спортни площадки.

 

 

 

 


Изложбен център и приемна

гр. София, ж.к. Младост 4
Околовръстен път №276
(до кино Арена)
GSM: 0888 120 120http://www.tes-bg.com

Сглобяеми сгради с метална конструкция

 

 

 

 

 

 

 

 


 

» Сглобяеми сгради

 

 

 

 

 

 

 

 

Дървени градински къщи
- модели и цени...

Сглобяеми сгради с метална конструкция

 

Снимки от вашите дворове и градини

 

Градински столове

Гпадински столове
Барбекю - цени
Барбекюта
Детски люлки
Детски люлки
Соларни лампи
Градински чадъри

Тенти. Сенници. Паравани

Тенти. Сенници. Паравани

Градинска техника - бензинова.

Градинска техника.
Бензинови ножици за жив плет. Тримери. Храсторези.

Градински шезлонг

Шезлонг - ложа

Биокамина - стояща

Дървени градински къщи

Градински мебели

Къщички за птици

Градински пейки

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво в градината

Импрегнатори за дърво

Декоративен облицовъчен камък
 © 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama