ЖИЛИЩА

» отопление

Картина или радиатор?

Удивително ефектни електрически радиаториЗа ползата от радиаторите, за количеството топлина, която излъчват и за сметката за ток – не, сега няма да коментираме тези въпроси, макар че са изключително важни и наболели.


Обикновено отоплителните радиаторите не се отличават с особено атрактивен външен вид и не се вписват в един стилен интериорен дизайн на жилищните помещения.

Просто ги приемаме като нещо необходимо, дори се стараем да не ги забелязваме. Понякога дори се опитваме да ги скрием или украсим по някакъв начин, ако ни дразнят със скучния си облик.


Именно по тази причина компанията Climastar – производител на различни отоплителни решения, разработва серия дизайнерски радиатори, които в никакъв случай не могат да останат скрити – напротив, те допълват и обогатяват всяко интериорно решение.

Моделите се отличават с изключителен дизайн, създаден на основата на живопистни платна на художничката Евгения дел Вале и фотографа Пабло В. Мадариага.

 

Тези радиатори удивляват и изненадват, заради високата си художествена и декоративна стойност.

 

Освен това, производителите са заложили и на други техни стойностни показатели като ниска консумация на електричество, екологичност и висока ефективност на технологията за пестене на енергия.

Но особено важно е, че серията радиатори включва модели, тематично разработени за всяко отделно помещение – за дневната, кухнята, домашния офис, детската стая и т.н., като приложението им далеч надхвърля обичайната им отоплителна функция и ги превръща дори във водещ интериорен акцент.

Climastar


 

Продукти за отопление на жилището >>>

 

» отопление

 

 

 

 

 

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини за вграждане

Повишаване на КПД на камини с открит пламък
Heatback - повишава КПД на камините с открито огнище

Печка на твърдо гориво

Печка на твърдо гориво

Биокамини

Биоетанол