ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Ремонти

Ремонт на покрив – дългосрочна инвестиция за повече комфорт и сигурност

11  причини за ремонт на покрив с керемиди Брамак

Ремонтът на покрива трябва да бъде изпълнен от майстор

Обикновено през пролетта или лятото съзнанието на българина е заето или с планове за ваканция, или с ремонт. Това са двете неизменни процедури, на които всички отделяме много внимание и които ангажират битието ни.

Инвестицията в ремонтните дейности на жилището със сигурност ще гарантират по-висока степен на комфорт през идващата зима.

Практиката показва, че последователността на ремонтите е обратна на последователността при строене – това означава, че ремонтът на всяка къща или сграда трябва да започне с покрива.

Напълно разбираемо правило – ако не се съобразим с него, рискуваме покривът да протече, точно когато всичко останало вече е било реновирано и да се окажем в изходно положение.

Но има и още няколко причини защо да ремонтираме покрива си:

- Сигурността на  дома е достатъчно основателна причина да се подмени стария напукан и изгнил покривен материал (керемиди, летви, греди).

- Да се възползваме от кризата с изгодна инвестиция в ремонт на покрива сега, защото на практика така ще се повиши стойността на сградата.

- Отоплението на жилището е основно перо в сметките на всяко домакинство. След ремонта на покрива разходите за отопление значително ще намалеят.

- Слънчевият колектор не е просто поредната модерна технология, а средство за добиване на топла вода и подпомагане на отоплението в дома - сега е моментът при ремонта на покрива да се помисли за бъдещето.

- Естетичният външен вид на къщата след ремонта ще доставя удоволствие и на собствениците, и на околните.

 

Безспорно, покривът е короната на всеки дом, а неговият ремонт започва с избор на покритие.
Как да се избере покрив, който да бъде стилен и функционален, и най-вече – сигурен?


Решението на тази задача се оказва съвсем лесно с Покривна система Брамак.

11 причини защо да изберем Брамак:

1. Керемидите Брамак стават по-здрави с времето
Процесите на втвърдяване на бетона продължават около 50 години. Така, в сравнение с други покривни материали, здравината на бетоновите керемиди се увеличава с всяка изминала година и по този начин се гарантира дълготрайността на покрива.
2. Керемидите Брамак са устойчиви на студ
Продуктите на Брамак са с висока плътност и поемат по-малко влага от дъждовете и при топенето на снеговете. Така керемидите са по-защитени от риска, поетата влага да замръзне и да ги напука. Керемидите БРАМАК са значително по-мразоустойчиви и дълготрайни спрямо алтернативни покривни продукти.

3. Керемидите Брамак издържат при проливни дъждове
Продуктите на Брамак се тестват в специални камери, пресъздаващи екстремни климатични условия. Тестовете безспорно показват, че керемидите БРАМАК осигуряват сигурност и защита при проливни дъждове и силни бури. Тяхно предимство е и фактът, че поемат 20% по-малко влага в сравнение с алтернативни покривни материали.

4. Покривите Брамак устояват на силни ветрове и бури
Покривите БРАМАК са значително по-малко поддатливи на увреждане в следствие на бури, независимо от конструкцията и наклона на покрива. Специални елементи като скоби за закрепване на керемидите придават допълнителна устойчивост на покрива.
Еднакво тегло с керамичните керемиди 5. Керемидите БРАМАК са с оптимално тегло
При керемидите БРАМАК разходът на квадратен метър е 10 броя, докато при други материали той достига до 15 броя. Така керамичните и бетоновите керемиди са с приблизително еднакво тегло на квадратен метър. При бурен вятър относително по-високото тегло на отделната керемида е предимство.
6. Керемидите БРАМАК - отлично пасване и идеална форма
Размерът и формата на керемидите БРАМАК се следи стриктно по време на производството и сушенето им при  40°. Така те са с еднаква форма и пасват една към друга. Алтернативни покривни продукти се изпичат при 1000°, при което може да се получи деформация. 

7. Керемидите БРАМАК са устойчиви на градушка
Високата плътност и висококачественото покритие на керемидите БРАМАК ги прави изключително устойчиви на градушка - за разлика от алтернативни покривни материали (особено тези с лакирани и глазирани повърхности), които при градушка се нацепват и стават водопропускливи. 
8. Керемидите БРАМАК са устойчиви на пожарКеремидите БРАМАК са негорими и гарантират висока защита от възпламеняване в следствие на прехвръкнала искра или от високи външни температури. 
9. Керемидите БРАМАК са номер 1 на българския пазар
Проучване на института за маркетингови изследвания GfK показва, че БРАМАК е не само най-познатата марка, но и най-купуваната на българския пазар. За две години популярността на марката се е увеличила двойно.
10. БРАМАК – всичко за покрива от А до Я
БРАМАК предлага не просто керемиди, а комплексни покривни решения. За всеки свой модел БРАМАК предлага оригинална система покривни принадлежности като: странични керемиди, капаци, вентилиращи, снегозадържащи керемиди, елементи за сух монтаж и др.
11. Керемидите БРАМАК са с  безкомпромисно високо качество
Качество за десетилетия - и при това с 30-годишна писмена гаранция! Многобройни нива на контрол, от старателния избор на суровини до грижливото опаковане, гарантират доброто качество на продукцията БРАМАК. От 1978 год. качеството Брамак е потвърдено официално с герба на Република Австрия и във всички страни Брамак.

Специалистите на Брамак ще се погрижат за цялата организация на процеса при ремонт на покрива - от 30-годишната писмена гаранция на бетоновите изделия до препоръката на майстори, преминали много от обученията на Брамак и доказали се като опитни покривачи на покривната система Брамак.

Откъде  се започва с ремонта на покрива?

- Може да получите безплатна консултация с представител на Брамак за съответния регион и безплатно изчисление на необходимия покривен материал след обаждане на тел.: 0700 119 20 (на цената на един градски разговор).

- Представител на Брамак ще посети обекта,  ще провери конструкцията на покрива и ще предложи най-доброто решение с оглед на конкретната ситуация.

- Офертата за цялостен ремонт на покрива ще бъде изготвена напълно безплатно.
 

Предложението ще  включва:  доставка на покривния материал, разпокриване и извозване на стария, нови летви, керемиди и покривни принадлежности Брамак, полагане на новата покривна система Брамак от обучен майстор.


Възползвайте се от всички предимства на покривните системи Брамак, за да бъдете сигурни в дълготрайността на инвестицията в ремонт на стария покрив!

БРАМАК е повече от покрив над главата!

 

 

 

 

 

ремонти

 

 

 

От сламения покрив до покривна система Брамак

От сламения покрив до покривна система Брамак
Или залезът на марсилската керемида...

 

 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Соларен покрив Брамак

Соларен покрив Брамак - край на високите сметки за топла вода и отопление

Видове покривни покрития

Керемиди. Основни видове

Покривна система

Покривна система Брамак


 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama