ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Бои. Мазилки

  С магията и изяществото на дървото - WOOD DECOR

Нова декоративна мазилка за екстериор и интериор от „Теразид”

Всички под някаква форма и начин сме в плен на магията на естественото дърво – неподражаемата топлина и уют, които то излъчва, галят очите и създават атмосфера, която дори понякога е трудно да се опише с думи...


Е, да, естественото дърво е прекрасен материал и за интериорни решения, и за фасадно оформление на сградите, но понякога по различни причини няма шанс да бъде използвано...

Но точно за такива случаи българският водещ производител на бои, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид“ предлага ефективно решение чрез най-новия си и впечатляващ продукт - WOOD DECOR.

Разходна норма на WOOD DECOR: Около 6 кг/м²
Размери на щампи : 20х100 см и 20х200 см

 

WOOD DECOR е висококачествена мазилка на база бял цимент, минерални пълнители и полимерни добавки, която осигурява изключително здрав и устойчив на времето защитен слой.

Тези качества я определят като много подходяща както за фасади и отделни фасадни елементи, така и за интериорни стени и тавани на натоварени помещения – фоайета, коридори, дневни.

Оригиналните дървесни шарки, които се постигат със специалните силиконови шаблони в разновидност на 8 дървесни фладера, могат да бъдат прекрасен акцент в интериора, откроявайки колона, част от стена или таван. Допълнително предимство е и отличното сцепление на WOOD DECOR към различни циментови основи, вароциментови и гипсови мазилки, гипсофазер и гипсокартон, ПДЧ и др.

 

Наред с важните за всяка една фасадна мазилка свойства – защита от биещ дъжд и атмосферна влага, идеална паропропускливост, декоративната мазилка WOOD DECOR притежава здравина, а специалният импрегнатор я прави лесна за миене.

Ролята на ипрегнатора ТЕРАЗИД G-1000 е не само да защити структурирания пласт на декоративната мазилка, но и да подчертае красивия й краен ефект – дървена облицовка в 30 основни цвята по каталог.

А за още по-естествена и красива визия може да се нанесат в 2 слоя различни нюанси на импрегнатора, създавайки илюзия за истински дървесни шарки.

 

Разходна норма на ТЕРАЗИД G-1000: Около 0,300 кг/м²
Цветове по каталог – 8 цвята

 

 

 


За контакти:

София 1528
Гара Искър, ул. 5004 №5
Тел.: 02/979 99 71
Факс: 02/979 99 70
GSM: 0888 419 812
e-mail: office@terazid.com

www.terazid.com

www.adicolor.bg

Италиански мазилки за уникалност и стил в интериора

 

 

 

 

 

Бои. Мазилки

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Изключителен представител на "Адиколор" за България "Теразид" ЕООД.

Италиански мазилки за уникалност и стил в интериора

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 


 

 

 

 

Биокамина - дизайн

Биокамини

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama