ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Изолации

 

В сезона на ремонтите:

Фугиращи смеси с нова подобрена формула и в 38 цвята от „Теразид” ЕООД

Голям или малък, всеки планиран домашен ремонт е своеобразно приключение, в което рано или по-късно всички се впускаме – къде с удоволствие, къде – не съвсем...

И ако тази година сте хвърлили око на банята или кухнята, защото нещо в тях вече не ви харесва или просто ремонтът по обективни причини е наложителен, то значи вече сте се втурнали и в поредния маратон за избор на съответните материали и издирване на добри майстори?

Вярно, първото може би е по-лесният за решаване проблем, но въпреки това, имайте предвид, че само плочки с красив дизайн не са достатъчни, необходимо е да се помисли и за фугиращите смеси, с които интериорната картина ще бъде изцяло завършена!

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД пусна на пазара фугираща смес с нова подобрена формула.

“Fugarid Premium max” съчетава еластичност с отлични водоотблъскаващи и антибактериални свойства, както и устойчивост на цветовете.

Новата формула на фугиращата смес позволява с нея да се запълват фуги до 15 мм на открити и закрити площи без опасност от напукване или просмукване на вода.

Така продуктът гарантира запазването не само на естетичния вид на облицовката в кухни, бани, тераси и стълбища, но и на здравината на покритието.

 

За да отговорят на голямото разнообразие от идейни решения за интериора и дизайни на керамичните покрития, специалистите на „Теразид” ЕООД разработиха палитра от 38 модерни цвята на “Fugarid Premium max”. Всеки от тях може да бъде поръчан и в серията Gold&Silver Selection, обогатена с брокатени частици.

За постигане на отлични резултати и запазване на естетичния вид на банята, специалистите от „Теразид” ЕООД препоръчват използването на еластичната хидроизолация “Теразид GT-11” и уплътнителна лента за хидроизолация.

Повече информация за продуктите, както и ценни съвети за сигурна хидроизолация на мокри помещения можете да намерите на www.terazid.com.

 

 

 

 


За контакти:

София 1528
Гара Искър, ул. 5004 №5
Тел.: 02/979 99 71
Факс: 02/979 99 70
GSM: 0888 419 812
e-mail: office@terazid.com

terazid.com/bg/

Италиански мазилки за уникалност и стил в интериора

 

 

 

 

 

Изолации

 

 

Изключителен представител на "Адиколор" за България "Теразид" ЕООД.

Италиански мазилки за уникалност и стил в интериора

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama