ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Бои. Мазилки

  Нежно розово и синьо ще властват в модните тенденции за 2016 г.

Открийте ги и в каталога с интериорни бои на Теразид!

Новото в модните тенденции е добре забравеното старо - тази максима изповядват всички корифеи, създаващи актуалните за дадена година тенденции. Но това ни най-малко не пречи винаги да се чудим и гадаем кой цвят ще превземе витрините на бутици и молове, пълните с хора през лятото особено улици, а и - да, и интериорните решения!

За последното ние си имаме собствена теория - че модерното за който да е сезон е това, което носи радост и удовлетворение на обитателите на жилището. Още повече, че с капризите на модата не всички се осмеляват да се съобразяват, нали?
Но през настоящата 2016 година над модата ще властват нежни и ефирни тонове, които лесно биха могли да намерят приложение в поне от някое помещение на дома, стига да съвпадат с вашите виждания и цветова философия!

Съвсем неотдавна, в края на миналата година, институтът Pantone обяви цвета на годината за 2016. Както всеки път,  властелинът във всяко едно направление на дизайна бе определен след допитване до дизайнери, производители и търговци относно намеренията им за цветовете, които възнамеряват да използват.

Изненадата бе, че за първи път в своята история Pantone обяви не един, а два цвята за “цветове на годината”.

Това са нежното розово Rose Quartz и бебешкото синьо Serenity. Дуалността на розовото и синьото не ги разделя, а дори напротив – те се преливат с лекота и създават топлото усещане за спокойствие и хармония, които така търсим постоянно...

Еуфорията около новите цветове много бързо завладя дизайнери и стилисти. Rose Quartz и Serenity вече бяха забелязани в пролетните колекции за 2016 г. на брандове като Prada, Thom Browne, Chanel, Valentino и Carolina Herrera.
 
При бърз поглед в актуалните цветови каталози на водещите производители на бои и мазилки те също могат да бъдат намерени.

В излезлия в края на 2015 г. каталог с над 1000 цвята на интериорните бои Primavera Multicolore на „Теразид”, модното розово фигурира под номер А8-а, а нежно синьото под номер C36-b.

Висококачествената интериорна боя Primavera Multicolore е с отлична покривност и мек сатенен вид, които могат да задоволят и най-претенциозните вкусове. Важно предимство на боята е отличната й устойчивост на миене, а сред цветовете, разделени за улеснение в групи, можете да намерите пълното разнообразие от актуални за сезона бои.

Но да се върнем на цветовете за 2016-а. Нежни и успокояващи интериори, особено подходящи за детска стая, спалня, малки дневни или помещения с ограничена дневна светлина бихте могли да постигнете чрез комбинация на розовото Rose Quartz и синьото Serenity с  пастелните варианти на светло сиво, прасковено, светло зелено или лилаво (предложение 4 в цветовата схема).

Нежното излъчване на Rose Quartz и Serenity чудесно се съчетават с различни по своята наситеност и интензитет нюанси на сивото. Ако допълните палитрата с петролно зелено или наситено патладжанено лилаво, със сигурност ще имате възможност да се наслаждавате на впечатляваща и силна комбинация, подходяща за работния кабинет или дневната (вариант 1 в схемата).

На по-смелите бихме препоръчали да добавят от металикови отблясъци в интериора. Италианските бои Adicolor се отличават с уникалността на ефектите и умелото съчетание на стил, аристократизъм и модерност.

Е, очертава се една твърде бонбонена 2016 г., с цвят на вкусен захарен памук и небесни полети…

Насладете и се! ......

„PRIMAVERA MULTICOLORE” e висококачествена водоразтворима боя за вътрешно боядисване със забележителна покриваща способност. Устойчива е на миене, с отлична белота, а след тониране създава кадифен завършек на стените.

Предназначението на боята е направа на фин, устойчив на триене и миене матов филм по стени и тавани на вътрешни помещения.

Боята се произвежда в широка цветова гама от над 1000 цвята, разделени на няколко групи по каталог на фирмата производител.

 


За контакти:

София 1528
Гара Искър, ул. 5004 №5
Тел.: 02/979 99 71
Факс: 02/979 99 70
GSM: 0888 419 812
e-mail: office@terazid.com

www.terazid.com

www.adicolor.bg

Италиански мазилки за уникалност и стил в интериора

 

 

 

 

 

Бои. Мазилки

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Изключителен представител на "Адиколор" за България "Теразид" ЕООД.

Италиански мазилки за уникалност и стил в интериора

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 


 

 

 

 

Биокамина - дизайн

Биокамини

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama