ЖИЛИЩА

» обзавеждане


Приказка за  интериорния текстил, разказана от GALLERATO!

        Някога, много, много отдавна, в уютна семейната работилница сръчни ръце редели сложни фигури, улавяйки в прекрасните тъкани, които тъчели, сиянието на слънцето,  нежността на детските усмивки, уханието на цветята, бекрайната цветна палитра на природата и чувствеността на самия човешкия живот... Приказка за познавачи - за онова неповторимо единение от изисканост, елегантност и уют.

Спални комплекти

Всъщност, приказката продължава да ни разказва и днес шоу-рум GALLERATO - омайна приказка, изцяло декорирана в изящния стил на италианските майстори, с вековен опит в областта на текстила за дома.

Приказка, в която главните герои са Gabel, Vallesusa, Mirabello, Bossi, Lanerossi и Fazzini. GALLERATO разказва за нежната романтика, пищната елегантност и изтънчения лукс на спално бельо и аксесоари, изтъкани от най-фините и напълно естествени материи. Дизайните са внимателно подбрани, а тъканите са обработени с най-съвременните технологии, с единственото по рода си усещане за дома по италиански - съвкупност от модерно и традиционно, изпълнено с топлина и очарование.

Колекции Bossi

Водещите италиански марки с утвърдени традиции в областта на текстила за дома си дават среща на площ от 250 кв.м, за  да провокират сетивата  чрез алтернативен дизайн и нови технологии. Актуалната линия в интериора е подчинена на една нова естетика, включваща и нов поглед към екологията. Креативните си идеи италианските стилисти изпълняват само с естествени материали, обработвани с най-съвременни технологии, а в предложенията им ще откриете изделия, изключително луксозни на вид, но достъпни за всеки ценител с изтънчен вкус.

Наметала и покривала
           

Над 1/3 от живота си човек прекарва в леглото -  затова времето, което се отделя за почивка на тялото и съзнанието е необходимо да бъде максимално оползотворено в атмосфера и обстановка на комфорт, едно приятно отдаване на релакс, усетено от всички сетива. А едва ли има по-голямо удоволствие през зимните месеци от това да се обгърнеш в ухания на лавандула, спомен от безгрижните летни дни, или да наситиш очите си с цветове, когато навън пълзят тежки мъгли. Може би още по-голямата наслада е да докоснеш фините материи от естествен памук на хавлии и кърпи, да се завиеш с олекотени завивки  от естествен гъши пух или да стоплиш не само тялото, но и душата си с ръчно плетените покривала от мериносова вълна и първокласен кашмир.                

 Колекции MIRABELLO


И всичко това сред галещи и радващи очите безкрайно креативни цветови комбинации - радикални и неочаквани като лавандула в компанията на абсентово зелено с кафяво. Или земно кафяво в партньорско с жълто, ягодово червено или небесно синьо. Пикантни нюанси като къри, лайм и мед, смесени с елхово зелено, опушено синьо и пясък. Или изпълнени с жизненост цветови палитри, включващи нюанси на доматено пюре, ванилия, червен пипер, зелена ябълка, лимон, и праскова, и още,  и още... Иновационни и авангардни, създадени с алтернативно мислене – такива са новите интериори и цветови тонове с грижа за максимален комфорт в спалнята, банята, кухнята – за целия дом и през деня, и през нощта.

Колекции VALLESUSA

Приказката за висококачествения текстил за дома, произведен в Италия, вече омагьоса много ценители и техните домове вече са по-красиви, топли и уютни с изящните модели на спални комплекти, шалтета, кувертюри, олекотени завивки, наметала, хавлии, халати и кухненски текстилни аскесоари.

Колекции LANEROSSI и GABEL
Хромотерапия

 

А тези, които още не са успели да се запознаят с последните колекции на световноизвестните италиански брандове, шедьоврите от памук и лен, сатен с копринен опип, луксозен кашмир и мека вълна – е, вече знаете, всичко това ще откриете в шоу-рум GALLERATО!


За повече информация и контакти:

Гр.София 1407, кв. Лозенец 
ул. „Академик Иван Буреш” 5,
тел: 02 / 962 73 49, факс: 02 / 962 73 48
e-mail: office@gallerato.com
www.gallerato.com

 

 

» обзавеждане

 

 

 

 

 

Покривни прозорци

Стъклени тухли

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Биокамина - стояща

Биокамини

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък