ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ ЖИЛИЩА - ПРОДАЖБИ - ОБЯВИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ БЛОГ

строителни продукти - Керемиди

Актуално в сезона на ремонтите:

За по-голяма ефективност и икономичност при ремонт и изграждане на покрива:
Керемиди TONDACH® XXL

Когато пролетта с елегантни стъпки се настани трайно по нашите географски ширини, с нейното пристигане не започва само сезонът на обновление и възраждане на всяко растение и живо същество в природата – стартира и сезонът на ремонтите!


Вярно е, че този сезон продължава доста по-дълго от отредените месеци на тези в годишния календар, но колкото повече – толкова по-добре за всички нас!
Обикновено в края на зимата, провокирани от стремежа към възраждане на света около нас, започваме да кроим планове какво и къде да у дома да направим не само още по-красиво, но и... по-здраво и устойчиво на атмосферните влияния.

И в списъка със задачки на собствениците на къщи и вили много често на предни позиции стои ремонтът на покрива, защото точно през изминалата зима са се появили едни или други проблеми, свързани с нарушено покривно покритие. Всъщност, и не само в техните – на тези, които са на финалната права преди реализирането на мечтата за нова собствена къща, също предстои да направят своя избор – как да изглежда „петата“ фасада на мечтания дом?

А точният отговор на тези въпроси и в двата случая могат да предоставят покривните системни решения TONDACH®, при това с още по-голяма икономичност и ефективност чрез голямоформатните модели керемиди – XXL

Керамичните керемиди TONDACH® с традиционните „танцови” имена ТУИСТ, БОЛЕРО, РУМБА и ТАНГО+ притежават в още по-голяма степен неповторимите свойства, присъщи по принцип на глинените керемиди: двойно припокриване чрез жлебовете, водоустойчивост, порьозност или устойчивост на замръзване, а високото им качество гарантира дълготраен живот на покрива - 80 - 100 години.

Този тип керемиди с голям формат са по-икономични от традиционните модели TONDACH®, (при които разходът за 1 кв. м е приблизително 13 бр.), тъй като за 1 м2 площ са необходими само 8,8 - 9,3 бр. (в зависимост от наклона на покрива), като те същевременно са и още по-щадящи околната среда.

И още – изграждането на покрив с голямоформатни модели керемиди скъсява значително времето за монтаж и полагането става много по-бързо. Този факт гарантира по-голямата степен на ефективност и икономичност, защото на всеки е известно, че „времето е пари“!

Керамичните керемиди TONDACH® с размер XXL се произвеждат в богата цветова гама, енгобирани или покрити със стъкловидна  глазура.

Модел керемиди Tуист

КеремидитеTONDACH® Туист са един от най-популярните модели голям формат, защото предоставят идеална комбинация на хармония и практичност.

Моделът е по-икономичен в сравнение с традиционните не само поради по-големия си размер и съответно
по-малък разход/м², но и количеството на използваните носещи летви е по-малко средно с около 25-28%.

Динамичното конструктивно решение на този модел придава уникален характер на  покрива.

Кликнете върху снимките, за по-голям формат...¬

Модел керемиди Танго+

Керемидите ТАНГО+ съчетават в себе си предимствата на големия размер и разнообразните форми, придобили вече широка популярност. Моделът е с два вертикални улея в средата, което придава живописна структура на покривната повърхност.

Кликнете върху снимките, за по-голям формат...¬

Модел керемиди Румба

Наред с предимствата на големия размер, елегантният профил на керемидите Румба придават на покривния ландшафт ярък темперамент. Моделът е подходящ за всички покривни форми и е предпочитан както за нови, така също и за обновяване на стари покриви. Широката гама цветове създава възможност за индивидуален избор.

Кликнете върху снимките, за по-голям формат...¬

Модел керемиди Болеро

Керемидите Болеро придават хомогенност и компактност на покривната повърхност. Моделът е подходящ за всички покривни форми, тъй като е съобразен със свободата на архитектурните решения. Приплъзването дава възможност за използане на съществуващите летви.

Кликнете върху снимките, за по-голям формат...¬

Предимствата на продуктите TONDACH® XXL са:

 • Висококачествена естествена керамична суровина
 • Допълнителна гаранция 33 години от датата на закупуване
 • Продължителност на живота им – над 100 години
 • Уникално съотношение цена - качество
 • Богат избор на цветове и форми
 • Идеални както за нови, така и за обновяване на стари покриви
 • Бързо и лесно полагане
 • Устойчиви на замръзване, водоустойчиви, а освен това устойчиви и на въздействието на киселини, основи и ултравиолетови лъчи 
 • Разход на по-малко материал – нужни са 8,8-9,3 бр. за м2 (в зависимост от наклона на покрива)
 • Удобство за потребителя е възможността да се задава променливо разстояние между подсилващите летви
 • Двойно, съвършено плътно прилепване /припокриване/ благодарение на системата от горни и странични жлебове

Всички останали модели керемиди TONDACH® можете да видите ТУК!

 

За повече информация и контакти:

ТОНДАХ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Гр. София, ул. Пимен Зографски 4, бизнес сграда 2, офис 1
Тел.: 02 988 3620

http://www.tondach.bg

 

 

    

строителни продукти - Керемиди

 

 

 

Керамични керемиди Tondach

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 © 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama