ЖИЛИЩА
    СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

за банята

Подреди си баня като хората и 
Vidima ще ти върне 100 лв.!

Лятото традиционно е предпочитания сезон за ремонт у дома, но ако по ред причини сте пропуснали горещите юли и август, не отлагайте повече, а се захващайте през септември.

Топлите есенни дни са още по-подходящи да обновите дома си. От една страна, вече сте прекарали ваканцията си и семейството няма да ви упреква, че сте ги лишили от отдих, а от друга, ще сте имали достатъчно време за планиране, проектиране и уточнение какво точно да обновите.

Не е за пренебрегване и факта, че в края на лятото и през есента търговците предлагат изгодни промоции. Например, ако ще обновявате банята си, можете да се възползвате от промоцията на Vidima, която стартира на 12 септември.

При покупка на 5 основни продукта за оборудване на баня получавате 100 лв. отстъпка, а и възможност да се включите в томболата за 10 SPA уикенда и други награди.

По този начин на практика ще обновите всички зони в банята си, тъй като в промоционалния комплект влизат WC комплект, мивка, смесители за умивалник и душ или вана/душ, както и душ комплект. Интересното е, че за разлика от други промоции, тук продуктите не са строго фиксирани, а имате възможност за избор от 32 продукта и над 3600 комбинации.

Например, мивките са от две колекции и в най-различни размери, WC комплектите са също от две колекции, с хоризонталано и вертикално оттичане, с възможност за избор на вариант с плавнопадаща седалка. Смесителите също можете да изберете според това какви точно са ви нужни, а и да ви допаднат като дизайн.


Освен разнообразието, изгодната цена и възможността да спечелите награди, от Vidima получавате и забележителната гаранция от 15 години за керамиката и 5 години за смесителите. Избраните продукти ще ви носят и допълнителни ползи за дълго време. С тях ще спестите от сметките, тъй като редица иновации водят до драстично намаление на изразходваната вода.

Съвременните смесители са снабдени с усъвършенстван керамичен затварящ механизъм с водоспестяваща функция, контрол на температурата на топлата вода и увеличена работна зона на ръкохватката. При нормално налягане на водата 3 атм. максималният дебит на вода от смесителя е 12 литра в минута.

Водоспестяващата функция дава възможност да се потребява  вода с 50% ограничение на дебита, което също е една значителна икономия на разхода на вода, измерен във времето.

Душовете Vidima са така проектирани, че да ограничават потреблението на вода до 8 л за минута. Това означава, че колкото и продължително да е къпането, колкото и високо да е налягането на водата във водопроводната мрежа,  разходът на вода няма да надвишава това ограничение.

Благодарение на различните функции на душовете, осъществяващи струи с различен характер, получавате своята доза комфорт, без да страдате от ограничението.Тоалетните казанчета за WC комплекти с марка Vidima са така проектирани, че да работят перфектно с по-малко вода.

Драстично се намалява разходът на вода, ако се използва двойният бутон на изплакващия механизъм, даващ възможност за използване на 6 л или 3 л.


Не е за пренебрегване и факта, че хигиената на керамичните изделия с марка Vidima е изключително лесна.

Добрата обтекаемост на повърхностите на керамичните изделия и идеално гладкото покритие осигуряват перфектно измиване. Формите им са така проектирани, че водните капки се стичат от повърхността по естествен път и отнасят със себе си отлаганията и нечистотиите, без да оставят петна след изсъхване.
           
Подреди си баня като хората с Vidima!


 

 

http://www.vidima.bg/

 


 

 

 

 

 

за банята

 

 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

Ремонт на баня
Лепене на фаянс и теракот


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2011 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината