ЖИЛИЩА

»обзавежданеза детска стая

Колекция мебели за обзавеждане на детска стая  BE BOP
BE BOP - Мебели в развитие!

Аз раста, с мен растат и моите мебели!

Мебелите от детската колекция BE BOP  на световно признатия френски производител GAUTIER предлагат уникално привлекателна за всички родители функция – те могат да “растат” заедно с техните деца! Оригиналният и находчив дизайн на всеки един от елементите предлага възможност да съпровожда ръста на децата – и във височина, и в ширина. Този еволюционно решение на мебелните дизайнери от GAUTIER спестява много усилия, а и средства на родителите в стремежа да изберат най-подходящото обзавеждане за детска стая. Вече не е необходимо да се търси заместител на любимото детско легло или бюро – мебелите от колекцията BE BOP се разширяват, увеличават във височина и остават верни приятели на децата за един много дълъг и важен период от техния растеж и детство.

Как се случва това?

В колекцията са включени 3 основни модела детски легла - "разширяващо се", "компактно" и тип "мецанин".

Първият модел - "разширяващо се" детско легло BE BOP, е с ширина 90 см, но благодарение на предвидените елементи за сглобка, както и допълнителни детайли  като страничната декоративна табличка, то може да се разшири до 120 или 140 см. Регулира се и във височина, което позволява при желание отдолу да се постави допълнителен матрак – идеално решение за второ легло за гостенчета с приспиване. Друг вариант – под леглото вместо матрак може да се постави допълнително чекмедже за дрехи или играчки. И в двата случай изваждането става с плъзгане и без почти никакви усилия.

Компактно легло

За поотраснало дете е подходящ втория вариант легло -" компактно", което е включено в конфигурация с бюро и шкафове. Самото легло е повдигнато във височина, а отдолу се вграждат бюрото и шкафове за книги или дрехи, като единият шкаф играе ролята на стъпало към високото легло.

BE BOP предлага още доста възможности за композиране на мястото за сън, съобразени със съответната възраст на детето.

Третият вариант в колекцията е легло, тип "мецанин", което може да бъде комбинирано с второ легло, работно бюро или кът за игра.

Бюрото за подготовка на уроци и творчески занимания също може да се трансформира, съобразно ръста на своя собственик от 67 до 77 см, а като верен приятел, съхраняващ детските тайни, едно от чекмеджетата на бюрото е с  ключалка.

Гардеробът, висок 207 см,  е с две врати, надстройка и отворена средна ниша за закачалки с връхни дрехи, както и поставка за ученическа раница. Той също  “расте” – от стандартен вариант с ширина 120 см достига до ширина  150 см.

Етажерките и полиците могат да се конфигурират по най-различен начин, благодарение на модулните си форми. В колекцията BE BOP са включени още ниски и високи варианти на  шкафове за съхранение на дрехи, книги и пособия, както и мобилен контейнер.

Колекцията мебели за обзавеждане на детска стая BE BOP предлага прекрасни изненади и решения на всички родители. Проявявайки далновидност, може да откриете нов добър приятел на вашето дете – мебелите BE BOP, които ще “растат” заедно с него!

 

BE BOP се предлага в шоу-рума на “А и З”

официален представител на френските мебели GAUTIER – ул. Кюстендил 23, гр. София.


Вижте видео презентация на BE BOP

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

»обзавежданеза детска стая