Детска стая за футболен фен

4520
Разглеждания
Детска стая за футболен фен

Интериорен проект на стая за тийнейджър

Всяко момче или почти всяко, поне за малко е попадало под магията на онази толкова обичана игра – футболът! Някои са просто фенове, други – особено запалени по играта, която се превръща във водещ мотив в живота им, поне в годините на юношеството.

Проектът на детска стая, който представяме, е създаден от дизайнера Екатерина Домрачева за точно такова момче, което не е просто фен на футбола, но и активен състезател в своя училищен отбор.

Цветовата концепция на интериорното решение на помещението е основано на синьо и бяло, може би предпочитани мъжки цветове? Като акценти в декорацията са използвани жълто и червено – за повече свежест и настроение.

Леглото е тапицирано в синьо, две от стените също, а останалите две са облицовани с тапети в бяло с черни точки – може би декорът е заимстван от визията на футболната топка?! До ъглово разположения прозорец е поставено бюро, а срещу леглото – окачен стенен шкаф и телевизор телевизор.

Голям бял гардероб с небесносиня декорация е предназначен за съхранение на дрехите и вещите на младежа. На пода от ламиниран паркет е поставен кръгъл жълт килим, а акцент в червено поставят столът и декоративните възглавнички на леглото.

Различни спортни аксесоари изтъкват на преден план хобито на собственика, което, кой знае, може някой ден да се превърне и в професия?

Галерия: