44 идеи за дизайн на къта край телевизора

15751
Разглеждания
44 идеи за дизайн на къта край телевизора

А накъде да погледнем първо?

Как преминава една ваша делнична вечер? Вечер, не ден, защото на всички ни е ясно как почти без минутка покой тичаме от задачка на задачка, за да успеем да свършим всички сизифовски дела, с които сме се натоварили…

kat-tv-3

Но вечер, след като хлопнем с облекчение вратата зад гърба си, най-после имаме възможността да се потопим – (или не винаги съвсем…), в покоя на дома си и да „съблечем“ дрехата на стреса и умората в антрето!

kat-tv-12

Антрето, банята, кухнята, вечерята – горе-долу това е пътят, който изминаваме всяка вечер, следвайки логиката и на домашните ангажименти, нали? А после следва срещата с… телевизора!

kat-tv-9

Вярно, далеч по-хубаво е, когато цялото домочадие е налице и с удоволствие споделяме тези мигове в кротко обсъждане на житейски проблеми, споделяне кой, какво и как е преживял през деня…

kat-tv-17

Това време е безценно за всички ни, но твърде често сме безумно уморени, претупваме разговорите с децата с тук-там някой почти служебен въпрос, стараейки се най-вече да се уверим, че са нахранени, облечени, здрави и дали са си подготвили домашните… и се отпускаме пред телевизора!

kat-tv-16

Ако има сред вас от онази порода хора, които не са фенове на компанията на купищата тв-предавания, можем само да им завидим, но болшинството сме от другия тип, нали?

kat-tv-8

А как изглежда вашия кът с телевизора в дневната? Не, не сме чак толкова любопитни, но след като прекарваме толкова време пред „синия екран“, то би било удачно да удостоим с особено внимание това кътче на дома си, не мислите ли? И без това приковаваме вечер очи към него, би следвало да ни бъде приятно да виждаме с удоволствие и всичко край него…

TV-1

Какво толкова, някакъв шкаф, отгоре телевизор и кътът е готов, ще ни контрирате вероятно? Но има и нещо повече, което да направим, за да подчертаем ролята на това наше „око към света“!

kat-tv-15

Вярно е, че вече на пазара се предлага много атрактивни TV-модули с ефектен дизайн, които сами по себе си са достатъчно приятни за гледане.

zeleno-3

Другият, много често срещан в последните години вариант, е стената с този кът да бъде оцветена в различен контрастиращ на останалите стени тон.

TV-kamak-9

Също голяма популярност постигна и вариантът стената зад телевизора да бъде облицована с декоративен изкуствен камък, който позволява върху него лесно да се монтират различни рафтове и полици, разчупващи строгото му излъчване, или изграждането на декоративни ниши с различна форма и дизайн.

TV-2

Другото силно оръжие за декорация в дома е гипсокартонът, с чиято помощ могат да се изработват много стилни и оригинални композиции – стига майсторите да са си свършили добре работата!

kat-tv-5

В добавка към всичко гореизброено идва и вграденото или насочено осветление, подчертаващо значимостта на къта с телевизора или… просто защото така ни харесва!

kat-tv-7

Шегата настрани, с помощта на осветлението всички сме наясно, че се променя до неузнаваемост атмосферата във всяко помещение, не само в дневната.

osv-dnevna-5

Е, ще кажете, нищо кой знае колко ново под слънцето и донякъде ще бъдете прави – нови са идеите, които ви предлагаме да разгледате в нашата галерия!

 

Галерия:

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….