Земни тонове и динамична комбинация от стилове

1682
Разглеждания
Интериор на модерна вила в Израел

Интериор на модерна вила в Израел

Тази прекрасна вила веднага грабва вниманието  с откритите си пространства, окъпани в светлина и неутралната палитра от богати земни тонове, използвани в интериорната концепция.

В дневната зона се забелязва хармонично смесване на различни интериорни стилове

Модерната ваканционна къща се намира в Израел, дизайнът е създаден от архитект Orly Shrem, а визуализациите от Studio Aiko.

Няма как да остане незабелязана интересната смесица от различни стилове – модерният минимализъм е комбиниран успешно с ретро излъчването на част от мебелите с дизайн, характерен за 50-те години на миналия век.

Камина с уникален дизайн е своеобразен център на дневната

Щедрото остъкляване на фасадите по изключително умел и атрактивен начин интегрира дворното пространство в интериора на вилата.

Остъклени обеми позволяват интеграция на природата в интериора

Дневната зона е най-точен показател за компилацията от стилове – модерни дивани с минималистичен дизайн съжителстват в хармония с ретро-кресла.

Трапезарията е с голяма дървена маса в рустикален стил

Впечатляваща с формата си камина се спуска от тавана и поставя ярък акцент в пространството. Трапезарията, в която е поставена дървена маса в рустикален стил, покрай която са подредени столове с бели калъфи,  е достатъчно голяма, за да бъде домакин на много гости в приятелските събирания.

Работният кабинет е с уникален изглед към вътрешния двор

Другото помещение, което прави впечатление с динамична характеристика на обзавеждането си, е работния кабинет – огромна библиотека покрива една от стените, а друга е изцяло остъклена и с директен изглед към вътрешния двор.

Изглед от вътрешния двор на вилата

Спалнята е в пастелни тонове и изглед към двора

Пастелните тонове, избрани за интериора на родителската спалня, внушават спокойствие и предразполагат към пълна почивка в края на деня.

Покрита веранда

Покрита веранда, която е защитена от капризите на времето с плъзгащи стъклени врати, предлага допълнително място за хранене в непосредствен досег до красивите дървета и зелената ливада в двора.

Камък, дърво и минималистично обзавеждане в банята

Дървен под, камък по стените и минималистични форми в обзавеждането характеризират основната баня на вилата.

Блестящият начин, по който естествената природа е интегрирана в интериорните пространства с помощта на креативност и много стъкло, заслужено спечели нашите овации – а вашите?!

 

Галерия:

 

 

……………………………………….