Гипсокартонът – основен герой на съвременния дизайн!

6343
Разглеждания
Гипсокартонът – основен герой на съвременния дизайн!

30 идеи за декоративни ниши

 

Позволихме си да определим гипсокартона като герой на съвременния дизайн съвсем неслучайно – този строителен материал наистина си заслужи тези овации в последните години!

Ничи-14

Е, чак герой на нашето време би било малко пресилено, но на съвременните интериори – твърдо да!

Ничи-02

Ничи-12

Вярно е, признаваме си с известно неудобство, че не знаем кой, кога и как е измислил гипсокартона, но ако знаехме, или поне ако интериорните дизайнери знаеха, сигурно щяха да го увековечат с паметник … може и от гипсокартон!!!

08

Защото не можем да се сетим за друг материал, с чиято помощ да се създават толкова ефектни, оригинални и сравнително евтини интериори!

04

Преградни стени, окачени тавани, арки, колони, рафтове и декоративни ниши – всички тези елементи за функционално и красиво оформление на жилищното пространство не биха били възможни без наличието на гипсокартон!

03

С този материал може да се променя почти напълно геометрията и конструкцията на стената, да се скриват различни дефекти, да се размива границата между стената и тавана, а и да се създадат зрелищни акценти в интериора, каквито са точно декоративните ниши.

Ничи-11

Подчертани чрез вградено осветление, мазилки, камък, тухлички или цветови контрасти, те са в състояние напълно да променят изгледа на интериорната картина на дома и то най-вече на неговото лице, както обичаме да наричаме дневната.

Ничи-03

Ничи-04

И ако търсите идеи, чрез които да предизвикате възхищението на гости и приятели, то за нас ще бъде удоволствие, ако се разходите из нашата галерия!

 

Галерия:

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….