Вътрешен дизайн на къща до Карлово

4644
Разглеждания
Вътрешен дизайн на къща до Карлово

“Дизайн-студио „Арт Хоум” представя:

Интериорен проект

Желанието на клиентите е настоящ хол на втория етаж да бъде превърнат в спалня със собствен санитарен възел.

Запустелият таван да се трансформира в дневен кът, където семейството да прекарва свободното си време и да посреща своите гости.
Съобразявайки се с желанията на клиентите, дизайнерите от „Арт Хоум” обръщат специално внимание на пространственото разпределение и вътрешната архитектура.

Дневният тракт е оформен в ясно обособени, но естетически обединени функционални зони: вградена кухня и трапезарна част, дневен кът за възрастни, детска зона и закрита тераса за отдих.
Централно място в интериора заема камината. Дизайнът е специално подбран – с открита от три страни камера, така че „пламъкът на домашното огнище” да озарява цялото пространство.

Солидната естествена кожа – символ на комфорт и релакс, използвана за меката мебел в дневния кът за възрастни, контрастира на ярките слънчеви цветове в детската зона. И все пак, двете зони са оформени в непосредствена близост, отразявайки необходимостта за близко общуване между деца и родители.

Основен материал за мебелите е масивното дърво. То подсилва общата енергетика, внася уют и топлина, и чудесно импонира на стенните облицовки от декоративни тухлички.

За „разделянето” на помещението на настоящия хол и превръщането му в спалня с баня в помощ идва находчивостта и креативността на дизайнерския екип – една от плъзгащите врати на вградения гардероб реално отваря проход към банята!

Втора врата закрива вградения бойлер за банята, а останалите се използват по предназначение.

Закритата тераса за релакс е обзаведена с комфортни източни мебели от масивно дърво и ратан Манау. Планирана в съседство с трапезарната зона, закритата тераса е приканващо място за разговори с приятели на кафе и пура след вечеря.

Закрита тераса

Кухня

www.arthome.bg

 

……………………………………….