Кътове за хранене в лабораторията за кулинарни експерименти

2639
Разглеждания
Защото в кухнята е винаги по-вкусно

Защото в кухнята е винаги по-вкусно!

 

Защо повечето от нас обичат кухните си, е въпрос с нееднозначен отговор, зависещ от много, много фактори. Защото там ни е най-уютно или пък харесваме ароматите, носещи се на талази, които понякога надминават с очарованието си и най-скъпите парфюми … А може би защото са си точно наши ?!

И люлякът разцъфтя в кухнята!

Може и да не са толкова модерни, нови и лъскави, но в кухните, дори и да се похапва на крак, като че ли е най-вкусно, НАЛИ?

Лимони за свежест и добър апетит!

Твърде е вероятно и точно ПО тази причина да обичаме да стоим в тази лаборатория за кулинарни опити и експерименти, дори и когато гладът не ни е принудил да се хващаме веднага за работа!

Кухня в провинциален стил

Кът за хранене в кухня, декорирана с изкуствен камък

Всъщност, определението на кухнята като сърцето на дома е вече станало почти изтъркано от употреба клише, но с лаборатория за опити ?! Да, това неизвестно как хрумнало ни сравнение определено ни хареса много, защото всъщност си е абсолютна истина, която повечето от вас могат да потвърдят от личен опит!

Малка маса за хранене до стената

Кухня с гръб от принт-стъкло

Е, за успехи и неудачи можем да си говорим до безкрай, но идеята ни беше съвсем друга, а именно – да ви покажем поредна порция от идеи за кътове за хранене в различни по стил, цветова концепция и размери кухни.

Кухня в пастелни тонове и кът за хранене

Кът за хранене на бар-плота в малко студио

Е, разбира се, постарахме се да са в съответствие с нашата родна действителност, в която на кухните не винаги се полага достатъчно пространство, а и в днешно време кътовете за готвене са предимно част от дневната зона като примерно само бар-плот символично ги отделя от хола.

На бар-плота е ПО-вкусно!

Но идеите са от нас, а вашето въображение ще свърши останалото при бъдеща реализация, ако някоя от тях спечели симпатиите ви!

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….

Галерия: