С любов и копнеж към морето…

475
Разглеждания

Интериорен дизайн на дневна зона и баня

 

Едва ли има човек, който да е оставал безразличен към възхитителното очарование на морето, та дори и да се радва на срещите си с него само за няколко дни в годината ?!

А после да носи в сърцето си скъпи спомени за величието на безкрайната морска шир, за романтичните истории, които вълните постоянно разказват на брега, но чийто край все още са загадка, за златното слънце – и нежно, и понякога яростно и сърдито …

Кухня с кът за хранене

Всеки си е създал свой образ на никога еднаквото морско вълшебство, но когато наистина си влюбен в това синьо природно бижу, винаги търсиш начин да го задържиш, колкото се може ПО-дълго … та дори и в интериора на дома си!

Кът за сядане

Интериорният дизайн на това жилище, създаден от дизайнерите на украинското Design Studio Идеи Крим  с водещ дизайнер Нина Романюк, е точно доказателство, че това може успешно да се случи, когато копнежъ към морето и силен и страстен.

Дневната

Морската тематика е ясно изразена чрез стилен дизайн, съчетал функционалността с романтичните ваканционни настроения.

Частична преградна стена

На английски част От Оцветяването Стените в дневната и кухнята в морско синьо и облицовката с бели декоративни тухлички и дървена облицовка сякаш пресъздава срещата на английски морските вълни с брега, а белите мебели напомнят за реещите се в ясно небе пухкави и ефирни облаци .

Частична преградна ажурна стена отделя къта за отдих от кухнята, чийто гръб е декориран с принт стъкло с морски мотиви.

баня-2

Банята е решена в класическия морски цветен дует – бяло и синьо, дървените врати на шкафа за съхранение на принадлежности придават подчертан средиземноморски привкус на атмосферата в помещението.

Банята

Оборудвана е с душ-кабина, а плажните мотиви в декорацията на стената носят внушение, че морето е просто на една ръка разстояние!

 

Галерия:

 

www.idea.crimea.ua

 

……………………………………….