Кухня в ритъма на кънтри балада

1042
Разглеждания
Интериорен дизайн на кухня в провинциален стил

Интериорен дизайн на кухня в провинциален стил

 

Дори и да не сте сред любителите на прочувствените кънтри балади , едва ли е възможно поне веднъж някога някъде да не сте попадали под очарованието на провинциалния стил , наричан още  Country ?!

Под от керамични плочи и дървени греди на тавана

Този стил, както и още да го наричаме – народен, селски и т.н., притежава множество лица, силно повлияни от народите и страните, чийто колоритен бит пресъздава.

Бар-плот отделя къта за готвене от трапезарията

Но във всички случаи той притежава едно своеобразно очарование, а неговата естетика връща на дневен ред образи от миналото, носталгия ПО едни спокойни времена, пресъздаващи неповторим уют и хармония.

Кръгла маса и столове с текстилни калъфи

А в интериорния проект на кухня, създаден от дизайнерите Наталия Вовк и Светлана Незус, се забелязват всички тези характерни белези на кънтри стила.

Топлината на натуралното дърво, меките цветове, камината, гредите на тавана, ефектното приложение на интериорния текстил – всичко това създава една прелестна картина, от която струи сякаш всемирно спокойствие …

Кухня и трапезария в провинциален кънтри стил

И може би липсва единствено да се носи отнякъде мелодия в кънтри ритми, в която се пее за любов, светло бъдеще и още нещо …

 

 

Продукти в магазин Жилища 

……………………………………….

Галерия:

 

 www.feodesign1.blogspot.com